Roliga fakta - Maneter

Roliga fakta - Maneter - Emmalill Frank | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emmalill Frank
DIMENSIONERA
3,99 MB
FILNAMN
Roliga fakta - Maneter.pdf
ISBN
5026668521077

BESKRIVNING

Visste du att maneten saknar hjärna? Att den äter och bajsar med samma hål? Eller att det finns en manet med evigt liv?Och visste du att maneter kan ha roliga namn, som blomkålsmanet, kompassmanet och stekt ägg-manet? Kan undra hur de ser ut?Roliga fakta är annorlunda faktaböcker, där ren fakta blandas med fantasi och mycket humor. Det här är den andra boken i serien. Böckerna passar barn i åldern 6-9 år.Emmalill Frank är författare och illustratör med barnböcker som specialitet. Hon älskar knasiga och roliga detaljer, vilket märks i både text och bild.Provläs boken på www.betapedagog.se.

Låt oss dyka in i den fascinerande världen av de varelser som kallas maneter med dessa fantastiska information och roliga maneter fakta för barn. Läs vidare! Maneter är den enda organismen på jorden som har överlevt utan hjärna i över 650 miljoner år, ... 49 udda och roliga fakta som du måste veta! Kommentera.

Här kommer uppföljaren till roliga fakta om hajar! I den här boken så kollar vi tillsammans med författaren lite närmre på maneter och får lära oss roliga fakta så som att dem äter och bajsar ur samma hål och att det finns en manet som kan åldras baklänges och leva för evigt! Vissa maneter är väldigt giftiga och även små sting kan orsaka svår smärta och irritation, medan andra maneter är ofarliga för människor. De flesta brännskador orsakade av maneter blir bättre med behandling i hemmet, medan vissa sorter kan vara svårare och kräva medicinsk vård, vilket kan bli väldigt kostsamt om man måste betala ur egen ficka. Roliga fakta, del 2: Roliga fakta - Maneter av Emmalill Frank.

RELATERADE BÖKOR