Favorit matematik 1A - Lärarhandledning (Bok + digital produkt)

Favorit matematik 1A - Lärarhandledning (Bok + digital produkt) - Sirpa Haapaniemi, Sirpa Mörsky, Arto Tikkanen, Päivi Vehmas, Juha Voima | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sirpa Haapaniemi, Sirpa Mörsky, Arto Tikkanen, Päivi Vehmas, Juha Voima
DIMENSIONERA
11,77 MB
FILNAMN
Favorit matematik 1A - Lärarhandledning (Bok + digital produkt).pdf
ISBN
1012196876737

BESKRIVNING

I lärarpaketet ingår digitala resurser, en tryckt lärarhandledning och två tryckta facit, Favorit matematik 1A och Mera Favorit matematik 1A.Det uppskattade och välfyllda lärarpaketet innehåller allt du behöver i form av inspiration och konkreta verktyg för en kommunikativ och varierad matematikundervisning. Använd innehållet som ett smörgåsbord och välj det som passar bäst för din elevgrupp.Till varje lektion finns det stöd, fakta, inspiration och tips under följande rubriker: Lektionens innehåll Lektionens mål Koppling till läroplanen Frågor till samtalsbilden Huvudräkningsuppgifter Förslag på arbetsgång Tavlan Ramberättelse Problemlösningsuppgifter Tips Kunskapsbank med teoribakgrund Kopieringsunderlag LÄRARHANDLEDNINGENS DIGITALA RESURSMed lärarhandledningens digitala resurs får du tillgång till massor av praktiska verktyg  för din undervisning. Med hjälp av en projektor kan du på tavlan bland annat visa samtalsbilden, elevböckerna, en färdig tavelbild, matematiska problem för den gemensamma problemlösningen och rikt illustrerade matteordlistor. Du får också tillgång till förberedda genomgångar som du kan använda i den gemensamma undervisningen. Visa ett nytt moment, förklara olika begrepp, samlas kring lärorika uppgifter eller sammanfatta innehåll - tillsammans. Dessa genomgångar finns dessutom som film både i elevens digitala läromedel och i lärarens digitala resurs. BRA ATT VETATre lärare kan dela på ett lärarpaket via egna inloggningar. Inloggningarna gäller utan begränsning i tid.Det är samma arbetsgång till både Favorit matematik 1A och Mera Favorit matematik 1AElevbok och facit till Favorit matematik 1A visas i lärarhandledningen och finns i lärarhandledningens digitala resursElevbok och facit till Mera Favorit matematik 1A finns i lärarhandledningens digitala resursKopieringsunderlag finns i lärarhandledningens digitala resurs för nedladdning och utskrift FORSKNING OMGenom ett samarbete med forskare finns det under rubriken "Forskning om" möjlighet för dig att ytterligare fördjupa dig i kunskaper kring: Matematikdidaktik och missuppfattningar Begrepp och fakta Progression och samband"Forskning om" ger dig stöd och vägledning. Du har tillgång till materialet genom lärarhandledningens digitala resurs. FACITI lärarpaketet ingår ett tryckt facit till Favorit matematik 1A och ett till Mera Favorit matematik 1A. FAVORIT MATEMATIK-SERIENFavorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Materialet anpassas efter Lgr 11. Favorit matematik är mycket uppskattat. Konceptet är väl beprövat och har visat på mycket goda resultat i matematik.  

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Lärarpaketet i tidigare upplaga kan beställas för komplettering så långt lagret räcker. Utgående upplaga. Denna information gäller elevpaketet Mera Favorit matematik 5A i utgående upplaga.

RELATERADE BÖKOR