Mellan raderna - avancerad

Mellan raderna - avancerad - Monica Karlsson, Liselotte Ståhl | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Monica Karlsson, Liselotte Ståhl
DIMENSIONERA
5,53 MB
FILNAMN
Mellan raderna - avancerad.pdf
ISBN
7374211936310

BESKRIVNING

Detta kopieringsunderlag innehåller texter som följs av ett antal frågor. Texterna och frågorna är skrivna så att eleverna själva måste dra egna slutsatser och reflektera över konsekvenser, dvs inferenser. Längst bak i boken finns facit till frågorna. Materialet riktar sig till de äldre eleverna vad gäller innehållet. Texterna skildrar olika situationer i livet och beskriver ofta olika relationer människor emellan.Mellan raderna - avancerad är del 4 i serien Mellan raderna, men kan även användas separat. Texterna är betydligt längre och innehåller ett mer avancerat ordval än tidigare böcker. Denna upplaga av Mellan raderna – avancerad innehåller ett facit som verktyg för läraren. Materialet är skrivet av två speciallärare, som har provat ut det både i klass och med enskilda elever.Till tidigare upplaga finns facit under fliken Extramaterial.  Mellan raderna - avancerad  Riktar sig till elever från årskurs 4 och uppåt. Texter som skildrar livssituationer och relationer människor emellan.  I Mellan raderna – avancerad är texterna längre än i de övriga kopieringsunderlagen och satta med mindre grad och radavstånd. De flesta av texterna innehåller fler frågor än i Mycket mer mellan raderna. Mellan raderna – avancerad har också ett innehåll och budskap i texterna som lämpar sig bättre för lite äldre elever.  Kopieringsunderlagen har ett brett användningsområde eftersom de kan användas över flera årskurser och i kombination med övriga titlar i serien.

Om sådant det sällan talas om då det lätt anses obekvämt eller oviktigt. Jag skriver främst om min vardag som högsensitiv småbarnsmamma och skribent, ... Pris: 636 kr.

Om sådant det sällan talas om då det lätt anses obekvämt eller oviktigt. Jag skriver främst om min vardag som högsensitiv småbarnsmamma och skribent, ... Pris: 636 kr.

RELATERADE BÖKOR