Jag var superhjälte, säger vi!

Jag var superhjälte, säger vi! - Emma Adbåge | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Emma Adbåge
DIMENSIONERA
5,77 MB
FILNAMN
Jag var superhjälte, säger vi!.pdf
ISBN
9782586107657

BESKRIVNING

En rolig bilderbok som låter barnens lekar blomma ut i härligt vilda fantasifulla bilder. När Nils kommer till dagis är det bara Pia som har kommit. Typiskt, han som ville leka superhjältar med Jocke. Nils bestämmer att han ska vara Batman, Pia får vara kattunge. Pia kommer hela tiden på nya jätteroliga specialsaker som bara katter kan göra. Nils blir nästan tokig! När så Jocke dyker upp till slut så får han vara Batman, för nu vill Nils vara kattunge. Det är ändå det roligaste! En klurig bok med en oväntad vändning där det yngre barnet genom sin fantasi överraskar och vinner respekt hos det äldre barnet.

Stormy Daniels självbiografi kom ut för två år sedan, och nu är det dags för nästa steg i den litterära karriären - ex-porrstjärnan ska bli superhjälte i en serietidning. - Det är satiriskt förstås, säger Stormy Daniels till Reuters . För mig är Greta en superhjälte och jag hoppas att hon fortsätter kämpa.

Välj något av följande: Vald medietyp: Bok (2020) Välj medietyp Bok; Bok (2020) Snabblänkar. Mer ... Jag var superhjälte, säger vi! av Emma Adbåge inbunden, 2020, Svenska, ISBN 9789150121193.

RELATERADE BÖKOR