En bok med TAKK om mat

En bok med TAKK om mat - Ann Gomér | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ann Gomér
DIMENSIONERA
5,61 MB
FILNAMN
En bok med TAKK om mat.pdf
ISBN
1335422035624

BESKRIVNING

"En bok med TAKK om mat" är en helt ny bok som har skrivits för att man ska kunna kommunicera om mat även om man inte kan prata så bra. Många bra ord finns med i boken, som till exempel sked, gaffel, duka, glas, varm, kall, gott och att inte tycka om. Det finns också bilder på olika maträtter och drycker som man äta och dricka till frukost, lunch, middag eller mellanmål. Till och med godis och glass är med! Boken kan användas för alla åldrar som ett stöd i att prata om mat. De flesta bilderna är fotografiska och alla bilder är väldigt tydliga. Texten är mycket lättläst.

Den är skriven av min kollega Anna T. Höglund , som vanligen skriver om vårdetik. Tidigare har jag skrivit om TAKK, och hur man kan hjälpa barn som på något sätt är sena i sin språkutveckling, eller kanske inte har förutsättningarna att tala på vanligt vis, att komma igång med sin kommunikation genom Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation..

Detta är nämligen en hel bok fylld med lättlagade ... och hon har en mission: att slå hål på myten om att hälsosam mat bara är till för dem som har tid, ork och framför allt pengar. En, två eller trerätters? Kvällsmenyn serveras från klockan 16 torsdag till lördag och kan även tas med hem som take away.

RELATERADE BÖKOR