Gruvans hemlighet : en tidsresa på liv och död

Gruvans hemlighet : en tidsresa på liv och död - Dan Höjer, Lotta Höjer | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dan Höjer, Lotta Höjer
DIMENSIONERA
10,20 MB
FILNAMN
Gruvans hemlighet : en tidsresa på liv och död.pdf
ISBN
8158179694913

BESKRIVNING

Hampus och Tindra har hittat ett tidshål och landar mitt i en stekande het gruva. Med krigsslavar och barnarbetare. De möter ett Råd med en ond ledare som är på jakt efter en diamant som sägs ge evigt liv. Och märkligt nog träffar de Emma där igen. Emma som skulle kunna vara Tindras tvilling! Men i den här tiden är hon dömd till döden för häxeri! Kampen för att stoppa den onda Ledaren tar sin början. Det blir en kamp på liv och död, genom tid och rum! En spännande bok med inslag av svensk historia för slukaråldern.

Med krigsslavar och "Gruvans hemlighet" är även denna en tidsresa genom rum och tid. Hampus och Tindra har hittat ett tidshål och landar mitt i en stekande het gruva.

181 kr ... Gruvans hemlighet : en tidsresa på liv och död.

RELATERADE BÖKOR