Exponent 3b

Exponent 3b - Bo Silborn, Ing-Mari Gustafsson, Susanne Gennow | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bo Silborn, Ing-Mari Gustafsson, Susanne Gennow
DIMENSIONERA
6,95 MB
FILNAMN
Exponent 3b.pdf
ISBN
4798413215311

BESKRIVNING

Exponent är både klassiska och nytänkande läromedel i matematik för gymnasieskolans alla tio kurser. Här finns en tydlig koppling till ämnesplanerna när det gäller syfte och centralt innehåll och mängder av övningar av varierande karaktär och svårighetsgrad. Serien består av tryckta elevböcker, elev- och lärarwebbar samt digitala läromedel. Exponent 3b innehåller fem teman:Geometrisk summa och linjär optimeringFunktioner och gränsvärdenDerivataAnvändning av derivataPrimitiva funktioner och enkla integraler Läromedlet är anpassat efter gymnasiekursen Matematik 3b och riktar sig till elever som läser EK, ES, HU och SA. Här finns många olika uppgiftstyper som är kategoriserade efter de sju matematiska förmågorna som beskrivs i ämnesplanen. Återkommande kunskapskontroller i form av tester, övningar och omfattande problem ger eleverna repetition och bra träning inför nationella prov.Exponent 3b i korthet: • anpassad efter gymnasiekursen Matematik 3b och riktar sig till elever som läser EK, ES, HU och SA • många olika uppgiftstyper som är kategoriserade efter de sju matematiska förmågorna• återkommande kunskapskontroller

Här finns en tydlig koppling till ämnesplanerna när det gäller syfte och centralt innehåll och mängder av övningar av varierande karaktär och svårighetsgrad. Serien består av tryckta elevböcker, elev- och lärarwebbar samt digitala läromedel.

Den hänvisar ofta felaktigt till uppgiftsnummer enligt exponent 3c's upplägg vilket har helt andra numreringar på uppgifterna vilket tyder på att boken inte verkar vara tillräckligt genomgången. Potens, bas och exponent. Ibland kan man ha matematiska uttryck där man upprepar samma matematiska räkneoperationer flera gånger om.

RELATERADE BÖKOR