Berättelsen om Lille Vigg som inte ville vara så liten

Berättelsen om Lille Vigg som inte ville vara så liten - Bertil Almqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bertil Almqvist
DIMENSIONERA
4,9 MB
FILNAMN
Berättelsen om Lille Vigg som inte ville vara så liten.pdf
ISBN
8967762618435

BESKRIVNING

Lille Vigg är störst i syskonskaran, ändå känner han sig liten. Han vill kunna dyka som en ejder - 60 meter! - men kommer knappt två. Som tur är träffar han skrattmåsen Skrattis som har en idé. Lille Vigg måste bli större! Så när vintern kommer flyger de båda till Stockholms ström för att äta sig riktigt stora.Väl där blir det dock inte riktigt som Lille Vigg hade trott.En bok av Bertil Almqvist som gjort böckerna om Barna Hedenhös.

Han vill kunna dyka som en ejder - 60 meter! - men kommer knappt två. Som tur är träffar han skrattmåsen Skrattis som har en idé.

Finns i lager. Köp Berättelsen om Lille Vigg som inte ville vara så liten av Bertil Almqvist på Bokus.com. Pris: 139 kr.

RELATERADE BÖKOR