PULS Förskoleklass Lärarwebb 12 mån

PULS Förskoleklass Lärarwebb 12 mån - Hilkka Mikkonen, Karin Persson Gode | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hilkka Mikkonen, Karin Persson Gode
DIMENSIONERA
5,46 MB
FILNAMN
PULS Förskoleklass Lärarwebb 12 mån.pdf
ISBN
6396367245449

BESKRIVNING

Lärarbok med lärarwebbI Lärarboken hittar du allt du behöver för undervisning i samhälle, natur och teknik enligt det centrala innehållet för förskoleklass. Här finns:Inledning med pedagogiska grundtankar, det centrala innehållet och syftestexterna i läroplanen för förskoleklass och ett förslag på hur du kan planera ett års undervisning i samhälle, natur och teknik. Innehållet i Lärarboken är uppdelad i tre delar:* Samhälle med arbetsområdena: Skolan, Kompisar, Regler, Här bor jag, Min familj, Familjer förr i tiden, Här bor vi, Trafik, Yrken, Miljö, Viktiga dagar, FN-dagen och barnkonventionen.* Natur med arbetsområdena: Årstider, Höst, Vinter, Sommar och Tema vatten.* Teknik med arbetsområdena: Vad är teknik? Det rullar, Det snurrar, Det flyger faller och svävar, Jag är en robot.I varje del finns förslag på inspirerande start, samtal, faktaläsning, undersökningar, experiment, lekar, skapande, sånger och filmer, och det finns kopieringsunderlag till alla arbetsområden. Licenstid: 365 dagar

Impuls Fysik 1 och 2, lärarwebb är ett komplement till elevböckerna i serien. Denna webb innehåller kursplanering och pedagogiska tips, extra övningsuppgifter med facit, kapitelprov, slutprov samt ett stort antal laborationsförslag. Lärarbok med lärarwebbI Lärarboken hittar du allt du behöver för undervisning i samhälle, natur och teknik enligt det centrala innehållet för förskoleklass.

Bornholmsmodellen Språklekar i förskoleklass. nos öga vas e sol val mån räv hare korv åra båt häst ...

RELATERADE BÖKOR