De fyra fallens grotta

De fyra fallens grotta - Susanne MacFie | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne MacFie
DIMENSIONERA
5,18 MB
FILNAMN
De fyra fallens grotta.pdf
ISBN
5106037029881

BESKRIVNING

Embla längtar tillbaka till det spännande Spelet om De Fyra Elementen. Tillsammans med sin vän Noel lyckades hon ta sig genom de fyra sfärerna: Sammetsbergen, Vattendeltat, Himlavalvet och Eldsklyftan. Men sedan var hon tillbaka i sitt gamla, vanliga liv igen. Embla tänker hela tiden på spelet. Men hur ska hon kunna ta sig dit igen? Enda vägen tillbaka är med den gamla tivolikarusellen och den har herr Karstén gömt.Men så en dag kommer en stor, guldskimrande örn med ett brev från Rådet i spelet. De skriver att sfärerna drabbats av en stor katastrof och spelet går inte längre att genomföra. Nu behöver de hjälp för att rädda spelet och de fyra sfärerna.Embla och Noel återvänder och kastas återigen in i nya, gastkramande äventyr!

kartonnage, 2015. Skickas inom 1-3 vardagar.

Jag simmade tillbaka och hittade en grotta där jag och några till gömde oss. Det är tre av de ämnen som lyssnare kan grotta ner sig i under söndagskvällarna i sommar. Andra böcker av Susanne MacFie är forsättningen: De fyra fallens grotta och en mer lättläst serie: Hemliga Klubben.

RELATERADE BÖKOR