Kärlek & dynamit

Kärlek & dynamit - Kajsa Gordan | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kajsa Gordan
DIMENSIONERA
7,30 MB
FILNAMN
Kärlek & dynamit.pdf
ISBN
3284707027681

BESKRIVNING

Äntligen sommarlov och Miryam ska komma till Mollys lantställe i skärgården. Där bor Jenny, Mollys sommarkompis sedan massor av år. Molly är lite nervös, kommer de att gilla varandra? Och vad är det för skumt som pågår i Galna Gummans hus? Dessutom försvinner det saker på ön. En sommaridyll med kärlek och spänning, skildrad med fina miljöskildringar och träffande, roliga dialoger. Kajsa Gordan är författare och lärare i svenska och har arbetat i många år på mellanstadiet. Kajsa har också lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar som misslyckats i den vanliga skolan. Förutom detta har hon arbetat som reporter, sketchmakare och manusskrivare på Sveriges Radio och Television, framför allt på barn- och ungdomsredaktionernaFörfattaren Kajsa Gordan debuterade 2008 med Kärlek & dynamit som är den första boken i Lövaröserien. Där ingår också Mod &Fritt fall och Våga &Vinna.

13 låtar (42:21). Upptäck mer musik, konserter, videor och bilder med den största katalogen online på Last.fm. Upphov: författare: Kajsa Gordan: Annan titel: Kärlek och dynamit: Utgivare/år: Stockholm : Bergh Btj distributör, 2012 Format Och vad är det för skumt som pågår i Galna Gummans hus, dessutom försvinner det saker på ön.

Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Beräknad leveranstid: 3-7 arbetsdagar Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

RELATERADE BÖKOR