Gör en sak varje dag som skrämmer dig

Gör en sak varje dag som skrämmer dig - Dian G. Smith, Robie Rogge | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Dian G. Smith, Robie Rogge
DIMENSIONERA
4,14 MB
FILNAMN
Gör en sak varje dag som skrämmer dig.pdf
ISBN
6903525488896

BESKRIVNING

Inspirerar dig till att utmana dig själv.Varje dag har du chansen att utföra en modig handling som vidgar vyerna och ger ditt självförtroende en knuff – ta första tuggan, sjung högt, fråga efter hjälp, erkänn ett misstag, pitcha en idé, acceptera en komplimang, byt frisyr, satsa på högsta vinst eller misslyckas totalt och försöka igen. Den här dagboken innehåller utmanande uppmaningar som kommer att hålla dig sysselsatt i ett helt år. Börja med att skriva ner vad som skrämmer dig, anta utmaningen och se hur många saker du kan stryka från listan när året är slut!

3 mars, ... Hon vill veta sin partners åsikt men frågar inte eftersom hon försöker göra det till en handling som kommer från honom.

... Att hantera känslomässiga utmaningar är något du antagligen måste göra mer eller mindre varje dag. VISBY.

RELATERADE BÖKOR