Livet älskar dig : 7 övningar för inre lycka och läkning

Livet älskar dig : 7 övningar för inre lycka och läkning - Louise L. Hay, Robert Holden | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Louise L. Hay, Robert Holden
DIMENSIONERA
11,88 MB
FILNAMN
Livet älskar dig : 7 övningar för inre lycka och läkning.pdf
ISBN
4580092489703

BESKRIVNING

Livet händer inte dig, det händer för dig. Självhjälpsböckernas drottning Louise L. Hay skrev många böcker som har hjälpt miljontals människor runt om i världen. En av hennes mest älskade affirmationer är Life Loves You Livet älskar dig. Boken med samma namn har Robert Holden, psykolog, författare och Storbritannients främsta expert på lycka, skrivit tillsammans med Louise. Här fördjupar de sig i påståendets innebörd - vad betyder det att Livet älskar dig? Och så presenterar de en praktisk filosofi baserad på sju övningar med livskraftiga teman som t.ex. kärlek till sig själv, egots rädslor, inre vägledning, öppenhet och försvarslöshet.En mäktig författarkombination med Storbritanniens främsta expert på lycka Robert Holden och självhjälpsdrottningen Louise L. Hay!Louise L. Hay, författare, föreläsare och grundare av förlaget HayHouse. Hon var uppskattad för sina självhjälpsböcker över hela världen. 2018 dog hon vid 90 års ålder. Robert Holden är psykolog, bästsäljande författare och programledare på TV. Han är förespråkare för positiv psykologi och anses vara Storbritanniens främsta expert på lycka. Har bl.a. skrivit Happiness Now. The Happiness Project har sänts som dokumentär på BBC TV.

Uppmuntrar dig till att leva i nuet. 7. Kom upp i sittande och sätt dig tillrätta i lätt meditationsställning, avslappnat men stabilt och sitt en kort stund i stillhet och känn in hur det känns.

Ett löfte om att alla jag känner aldrig kommer att ha ett relationsproblem, kontakta honom via hans e-post; ... I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... Symbol för lycka och hopp.

RELATERADE BÖKOR