Fokus på jobbet : träna din hjärna med mindfulness för mer fokus, effektivitet och glädje

Fokus på jobbet : träna din hjärna med mindfulness för mer fokus, effektivitet och glädje - Sara Hultman, Martin Ström | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sara Hultman, Martin Ström
DIMENSIONERA
5,8 MB
FILNAMN
Fokus på jobbet : träna din hjärna med mindfulness för mer fokus, effektivitet och glädje.pdf
ISBN
6513872762902

BESKRIVNING

Fokus på jobbet av Sara Hult och Martin Ström visar hur man konkret kan göra för att bli mer närvarande i sitt arbete och i övriga delar av sitt liv. Metoden har sin grund i forskning och praktisk tillämpning på olika arbetsplatser.Mindfulness är relativt nytt inom organisationspsykologi och fler och fler företagsledare får upp ögonen för metoden. Mindfulness på jobbet lönar sig, både på individnivå och på företag som helhet: stressnivåerna sjunker, man får färre sjukskrivningar, större engagemang hos de anställda, färre konflikter, mindre personalomsättning och högre nivåer av kreativitet och innovation. Boken utnämndes till Årets HR-bok 2014.

Brainstorm - the power and purpose of the teenage brain. Jeremy P Tarcher (2014) av Peter Fowelin När jag började på min nya arbetsplats för snart ett år sedan fick jag två böcker.

av Sara Hultman Martin Ström ... Mindfulness har haft en stor effekt på vårt företag och för mig personligen. 2017, Storpocket.

RELATERADE BÖKOR