Att växa tillsammans : du och ditt barn genom livet

Att växa tillsammans : du och ditt barn genom livet - Ross W. Greene | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ross W. Greene
DIMENSIONERA
5,11 MB
FILNAMN
Att växa tillsammans : du och ditt barn genom livet.pdf
ISBN
5071381113329

BESKRIVNING

I Att växa tillsammans beskriver den välkände barnpsykologen Ross W. Greene hur man som förälder skapar en god och hållbar relation till sina barn och samtidigt understödjer positiva mänskliga egenskaper som empati, ärlighet, resiliens och självständighet. I boken ger Greene detaljerad och praktisk vägledning till ett föräldraskap som främjar relationer, förbättrar kommunikationen och hjälper barn att lära sig hantera oenigheter utan konflikt. Med hjälp av Greenes samarbetsbaserade problemlösningsmodell kan föräldrar göra sig kvitt time-out och klistermärken, sluta tjata, förminska, hota och bestraffa, och i stället låta barnen känna sig bekräftade och lyssnade på. Att växa tillsammans ger föräldrar verktyg för att fostra barn utan bestraffningar och fiendskap och för att locka fram det bästa i både sig själva och sina barn. I den här boken vänder sig författaren inte främst till lärare utan fokuserar nu på föräldrar. Icke desto mindre kan boken med fördel även läsas av alla som i sin yrkesverksamhet kommer i kontakt med barn och unga.

Logga in för att reservera. Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. 2017, Danskband/flex.

Köp Att växa tillsammans : du och ditt barn genom livet av Ross W Greene på Bokus.com. Att växa tillsammans - du och ditt barn genom livet Pressmeddelande • Okt 06, 2017 11:03 CEST Vilka förhållningssätt och metoder skapar trygga barn och ett harmoniskt familjeliv? Att växa tillsammans du och ditt barn genom livet. av Ross W.

RELATERADE BÖKOR