Elevers svårigheter att lära sig matematik - Hur de kan förstås och avhjälpas

Elevers svårigheter att lära sig matematik - Hur de kan förstås och avhjälpas - Mogens Niss, Uffe Thomas Jankvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mogens Niss, Uffe Thomas Jankvist
DIMENSIONERA
10,59 MB
FILNAMN
Elevers svårigheter att lära sig matematik - Hur de kan förstås och avhjälpas.pdf
ISBN
2567204572129

BESKRIVNING

Vad gör du som lärare när du möter elever som har svårt att lära sig matematik, trots att de inte har några diagnostiserade inlärningssvårigheter? Många lärare vill hjälpa dessa elever att inte ge upp i ämnet, med allt vad det kan innebära i form av personliga nederlag, hinder för vidare utbildning och minskade framtida jobbmöjligheter. Men hur kan man göra för att faktiskt hjälpa eleverna?I den här boken presenteras sex fallstudier där danska matematik­lärare berättar om hur de har arbetat med gymnasie­elever med svårigheter att lära sig matematik. Alla bokens författare har gått vidareutbildningen till matematikvägledare vid Roskilde universitet och boken bygger på deras projekt under utbildningen samt egna erfarenheter och analyser.Detta är den andra boken i en serie som förmedlar erfaren­heterna från matematikvägledarutbildningen och från den efterföljande yrkesutövningen. Den första boken, Från stötesten till byggsten, utkom på svenska 2019.Elevers svårigheter att lära sig matematik vänder sig till blivande och verksamma lärare i matematik, både på gymnasiet och på högstadiet.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Här kan det även ingå elever med något sänkt allmän begåvning samt elever med dyslexi. I den allmänna gruppen gäller det att identifiera vad som påverkar dessa elevers svårigheter för att arbeta med deras matematiska utveckling.

RELATERADE BÖKOR