Frisk. Lugn. Utvilad. Stark. Hela livet

Frisk. Lugn. Utvilad. Stark. Hela livet - Benny Ottosson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Benny Ottosson
DIMENSIONERA
6,85 MB
FILNAMN
Frisk. Lugn. Utvilad. Stark. Hela livet.pdf
ISBN
4548196826092

BESKRIVNING

Vill du också känna dig FRISK, LUGN, UTVILAD och STARK -hela livet? Kanske mår du inte alls bra. Kanske mår duganska bra. Eller så mår du kanonbra. Grattis! Hur du än mår,så finns det alltid något du kan göra för att må bättre och öka chansen till ett långt och friskt liv. Forskningen visar att många oss sover för lite och med för dålig kvalitet, äter mat som gör oss sjuka, rör oss för lite och stressar för mycket.Troligen känner du igen dig i någon del. Du tänker ta tag i det där en dag, men har inte ork och tid just nu. Du kanske tror att det är komplicerat och att små förändringar ändå inte skulle göra någon nytta. Fel! Forskningen visar tydligt att det är just de små förändringarna som betyder något.Denna bok ger dig konkreta och enkla råd, som du kangenomföra, inom områdena kost, stress, sömn och rörelse.De är faktiskt så enkla att alla kan genomföra dem. Oavsett ålder, träningsstatus, vikt eller tid. Och kanske behöver du inte justera alla fyra områdena. Det går såklart bra med ett eller två också. Du får forskningen bakom råden och du får konkreta tips, övningar och råd som du kan välja mellan. Och låter det för simpelt? Det är just de dagliga förändringarna idin livsstil som kan få dig att känna dig FRISK, LUGN, UTVILAD och STARK.Författaren kallar sig hälsonörd. Han är utbildadhälsoinspiratör samt diplomerad mindfulnessinstruktör. Han är också en uppskattad föreläsare, har en egen hälsopod, arrangerar mindfulnesskurser för privatpersoner och företag samt erbjuder hälsocoaching.

Hela livet, är baserat på forskning och fakta och där Benny beskriver sin egen hälsoresa genom konkreta tips där han ringar in fyra olika områden. Dessa är att lära sig varva ner, att äta klokt, att röra på sig och att sova gott. Pris: 184,-.

Kanske mår du ganska bra. Eller så mår du kanonbra.

RELATERADE BÖKOR