Det värderande ögat : observation, utvärdering och utveckling i undervisning och handledning

Det värderande ögat : observation, utvärdering och utveckling i undervisning och handledning - Cato R. P. Bjørndal | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cato R. P. Bjørndal
DIMENSIONERA
7,30 MB
FILNAMN
Det värderande ögat : observation, utvärdering och utveckling i undervisning och handledning.pdf
ISBN
4141333635031

BESKRIVNING

Hur kan jag bli en bättre lärare? Den frågan har du säkert ställt dig - oavsett om du har erfarenhet som lärare eller handledare, eller om du i framtiden kan tänka dig ett sådant yrke.I lärarutbildningarna betonas litteraturstudier, tillämpning och reflektion. Allt detta är nödvändigt för att du ska kunna utveckla din professionalitet som lärare. När du reflekterar över din egen praktik väcks antagligen ett antal frågor: Hur god överblick har jag egentligen över det som händer? Vilken bild har jag av elever och studenter? Hur bra bild har jag av min egen undervisning eller handledning?Läs merDet värderande ögat ger en grundlig introduktion till observation som metod och beskriver bland annat användning av loggbok, intervju och enkät. Boken har ett konkret och direkt tilltal och innehåller många praktiska exempel. Val av metod diskuteras, liksom analys av insamlad information samt hur du med detta som grund på ett konstruktivt sätt kan utveckla det pedagogiska arbetet. Ett kapitel tar upp observation med hjälp av ljud- och bildinspelningar. Etiska överväganden i samband med observationer är ytterligare ett tema som berörs. Varje kapitel avslutas med uppgifter och tillämpningar. Bokens syfte är att ge lärarstudenter, lärare och handledare en introduktion till observation och utvärdering som redskap för att utveckla den egna pedagogiska professionaliteten. Denna andra upplaga är grundligt reviderad och uppdaterad. Särskild kapitlet om ljud- och bildinspelningar.Om författarnaFörfattaren, Cato R. P Bjørndal är verksam vid UiT, Norges Arktiske Universitet, Institutt for pedagogikk og lærerutdanning.

Akvarium hämta PDF Barbara Voors. All in - när livet är allt eller inget bok Emma Igelström pdf. Ett billigt, miljövänligt och smart sätt att köpa böcker! Vill du sälja 'Det värderande ögat - Observation, utvärdering och utveckling i undervisning och handledning'? // campusbokhandeln.se Sveriges största utbud av begagnad kurslitteratur Prisgaranti på begagnade böcker Hemleverans eller hämta i valfri butik Det värderande ögat Observation, utvärdering och utveckling i undervisning och handledning Det värderande ögat: observation, utvärdering och utveckling i undervisning och handledning.

Köp via återförsäljare eller logga in och köp som avtalskund ... Det värderande ögat - Observation, utvärdering och utveckling i undervisning och handledning bok Cato R P Bjørndal pdf Download Det_värderande_ögat_-_Observation_utvärdering_och_utveckling_i_undervisning_och_handledning.pdf \u000B\u000BHur kan jag bli en bättre lärare? Ett sätt kan vara att observera si... 2018, Häftad. Köp boken Det värderande ögat : observation, utvärdering och utveckling i undervisning och handledning hos oss! På ett konkret och direkt sätt, med hjälp av många exempel, ger boken en grundlig introduktion till effektiva redskap.Läs merBjørndals bok introducerar observation som m...

RELATERADE BÖKOR