Sov - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för en god natts sömn

Sov - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för en god natts sömn - Arlene K. Unger | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Arlene K. Unger
DIMENSIONERA
4,50 MB
FILNAMN
Sov - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för en god natts sömn.pdf
ISBN
5882188666904

BESKRIVNING

Har du svårt att somna? Eller somnar du kanske utan problem men vaknar till alltför lätt för att sedan inte kunna somna om? Känns frånvaron av sömn, eller dess dåliga kvalitet, som ett olösligt problem och något som påverkar ditt välbefinnande och din vardag? Då kan det vara en god idé att läsa den här boken.En god natts sömn är en av nycklarna till välbefinnande i livet. Författaren Arlene K. Unger förmedlar praktiska, lättillämpade mindfulnessövningar för att hitta närvaro i nuet och förbättra din sömn. Genom rogivande avslappningsövningar såsom färgläggning, tankeexperiment och skrivknep får läsaren hjälp att hitta olika sätt att hantera sömnproblem, och därigenom höja sin livskvalitet.I den här boken presenteras en mängd olika strategier och övningar för läsaren att botanisera bland - verktyg för att bryta sig loss ur dåliga sömnmönster och i stället kunna njuta av en ostörd nattvila. Boken innehåller bland annat tips på hur man kan:* varva ner inför sänggåendet* hantera stresskänslor vid utebliven sömn* somna om* styra negativa tankar om sömnen i en annan riktning* skapa en rogivande miljö i sitt sovrumPå Lind & Co finns även Lugn - 50 mindfulness- och avslappningsövningar för att komma ner i varv av samma författare. Båda böckerna innehåller en mängd olika handfasta råd om hur du på ett lätt sätt kan identifiera, hantera och komma över stress- och sömnrelaterade problem.ARLENE K. UNGER är klinisk psykolog och wellness-coach. Hon är inriktad på lösningsorienterad terapi och verksam i Kalifornien i USA.

3.86 825 5 Författare: Camilla Gyllensvan Inläsare: ... Den här meditationen har som fokus i att slappna av och att stilla dina tankar så du kan bli iugn och sova hela natten.

Ligg i ett svalt, mörkt och tyst rum i en skön säng. * Undvik stimulans i form av koffein, nikotin och alkohol.

RELATERADE BÖKOR