Kvalitetsarbete och analys : för lärande i skola och förskola

Kvalitetsarbete och analys : för lärande i skola och förskola - Hans-Åke Scherp, Gun-Britt Scherp | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans-Åke Scherp, Gun-Britt Scherp
DIMENSIONERA
7,25 MB
FILNAMN
Kvalitetsarbete och analys : för lärande i skola och förskola.pdf
ISBN
6984776311224

BESKRIVNING

Kvalitet uppstår i pedagogers dagliga möten med barn och elever. Det är utgångspunkten för den här boken som visar hur man kan arbeta med kvalitetsutveckling av skola och förskola. När kvalitet definieras utifrån det pedagogiska vardagsarbetet hamnar den professionella kunskapsbildningen i centrum för kvalitetsarbetet, inte processen av att följa upp resultat i förhållande till externt formulerade mål. För pedagoger och skolledare handlar det om att göra analyser av undervisningen och lärandet på den egna skolan eller förskolan.Boken utgår ifrån relevant teori och innehåller dessutom en mängd konkreta fallbeskrivningar. Den riktar sig till pedagoger, skolledare, förvaltning och politiker. 

Analys sker i barn- och elevhälsarådslag med ett tvärprofessionellt fokus på ... Texten är skriven av Jan Håkansson, verksam vid Linnéuniversitetet. Kap.

Där finns bland annat bestämmelser som reglerar utbildningens syfte, när barn ska erbjudas förskola, barngrupper och miljö, och vad som gäller för särskilt stöd och utvecklingssamtal. Det är riksdagen som beslutar om skollagen. I Jan Håkanssons bok Systematiskt kvalitetsarbete i förskola, skola och fritidshem föreslår Håkansson en arbetsgång för analysarbetet.

RELATERADE BÖKOR