Logopedi

Logopedi En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
8,59 MB
FILNAMN
Logopedi.pdf
ISBN
4967136954372

BESKRIVNING

Logopedi definieras som läran om språk-, röst- och talstörningar och deras behandling. Detta är den första heltäckande läroboken i logopedi på svenska och består av 40 kapitel av 44 olika författare.I en introducerande del beskrivs funktion och utveckling med anknytning till de fyra logopediska huvudområdena röst, språk, tal och sväljning. Därefter beskrivs karakteristik, diagnostik och intervention vid språkstörningar, röststörningar och talstörningar hos barn, ungdomar och vuxna. Vidare behandlas alternativ och kompletterande kommunikation samt sväljningsstörningar. Boken avslutas med en del som beskriver logopedi ur ett historiskt perspektiv, i nutid och med utblickar mot framtiden.Boken är avsedd för studerande på logopedprogrammen. Den vänder sig även till verksamma logopeder i Sverige och övriga Norden. Boken kan också tjäna som uppslagsverk för personer med intresse för logopedi från andra discipliner inom såväl sjukvården som universitetsvärlden och kanske också för den intresserade allmänheten.

För att arbeta som logoped måste du först gå en logopedutbildning som bland annat består av psykologi, logopedi, medicin, fonetik och allmän språkvetenskap. logopedi - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online.

Våra kunniga logopeder behandlar afasi, dyslexi, sluddrigt tal och sväljsvårigheter. På Farsta logopedmottagning får du hjälp med olika språk- och talsvårigheter som stamning, afasi. Men även med röstbesvär och röststörningar. Logopedi är ett Vårdval och du tar själv kontakt med den mottagning du väljer.

RELATERADE BÖKOR