Hjärnsmart lärande : Fyra steg till ett bättre och mer effektivt minne

Hjärnsmart lärande : Fyra steg till ett bättre och mer effektivt minne - Annika Nilsson, Lena Winqvist | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annika Nilsson, Lena Winqvist
DIMENSIONERA
8,37 MB
FILNAMN
Hjärnsmart lärande : Fyra steg till ett bättre och mer effektivt minne.pdf
ISBN
3865891193692

BESKRIVNING

... Anmäl till nyhetsbrev Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få exlusiva erbjudande och nyheter från ... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom minne Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Elevpaketet består av en tryckt bok, ett digitalt läromedel med självrättande övningar samt alla texter inlästa samt ett övningshäfte. Det handlar om fokus, vilja och ett visst mått av självdisciplin. Följ tipsen i den här boken, så kommer du lära dig mer, spara tid och träna upp ditt minne.

RELATERADE BÖKOR