Trygg och lärande förskola : de yngsta barnen och den viktiga vardagen

Trygg och lärande förskola : de yngsta barnen och den viktiga vardagen - Anna-Karin Söderström, Gunilla Niss | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna-Karin Söderström, Gunilla Niss
DIMENSIONERA
6,48 MB
FILNAMN
Trygg och lärande förskola : de yngsta barnen och den viktiga vardagen.pdf
ISBN
1629260410943

BESKRIVNING

I boken utgår författarna ifrån den reviderade läroplanen, Lpfö18, när de beskriver hur viktigt arbetet med de yngsta barnen är. Författarna lyfter fram att det är ett alldeles speciellt uppdrag att arbeta med de yngsta barnen i förskolan. Det är i vardagen som pedagogerna skapar förutsättningar för utbildning och undervisning. Många av de självklarheter som arbetet innehåller varje dag är viktiga och får inte underskattas. I vardagen kan läroplanens olika innehåll tillämpas på ett naturligt sätt.Pedagogernas medvetenhet om sitt uppdrag och om de yngsta barnens förmågor och nyfikenhet skapar förutsättningar för en trygg, rolig och lärorik start i förskolan. Boken genomsyras av de yngsta barnens specifika behov och hur förskolan kan skapa de bästa förutsättningarna för att möta dessa. Författarna beskriver och ger konkreta exempel på hur utbildningen kan anpassas efter de yngsta barnen.Boken är avsedd för pedagoger som arbetar med de yngsta barnen inom förskolan. Den är användbar såväl i grundutbildning som i fortbildningssammanhang. Reflektionsfrågorna stimulerar både enskilda pedagoger och arbetslag att fundera över sin syn på och sitt förhållningssätt till barn och hur utbildningen möter de yngsta barnens behov. Till boken medföljer, som komplement, en skrift som är avsedd för föräldrar och som även är användbar vid introduktion av vikarier.  Denna skrift Trygg och lärande förskola - till föräldrar, kan även köpa separat i 10-pack.

Den är användbar såväl i grundutbildning som i fortbildningssammanhang. , 2006. Den här utgåvan av Små barn i förskolan : den viktiga vardagen och läroplanen är slutsåld.

Boken har 1 läsarrecension. Trygg och lärande förskola : de yngsta barnen och den viktiga vardagen av Anna-Karin Söderström , Gunilla Niss Häftad , Svenska, 2020-02-21 Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom förskola Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR