Professionell vägledning - - med samtal som redskap

Professionell vägledning - - med samtal som redskap - Kerstin Hägg, Svea-Maria Kuoppa | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Hägg, Svea-Maria Kuoppa
DIMENSIONERA
10,33 MB
FILNAMN
Professionell vägledning - - med samtal som redskap.pdf
ISBN
5632686739954

BESKRIVNING

Kompetens att fungera som kvalificerad samtalsledare krävs inom många olika verksamhetsområden, men hur genomförs ett professionellt samtal? Boken innehåller en modell för professionella samtal med konkreta, användbara färdigheter och exempel. Vidare behandlas förhållningssätt och det professionella samtalets funktion i olika sammanhang. De första kapitlen i den andra upplagan har bearbetats och försetts med aktuella referenser. Det femte kapitlet har utvidgats med ett nyskrivet avsnitt om individuella utvecklingsplaner.Boken vänder sig till yrkesverksamma som använder samtal som ett viktigt redskap i sitt arbete med elever, studenter, medarbetare, arbetssökande, klienter och patienter. Den är också mycket användbar för lärare som undervisar om samtal och handledning samt i kompetensutveckling för verksamma samtalsledare och handledare.Andra upplagan

: ISBN: 91-44-00235-1 Obligatorisk Se bibliotekets söktjänst. Vetenskapliga artiklar och publikationer tillkommer utifrån studenternas egna val. I boken Professionell vägledning - med samtal som redskap (Hägg & Kuoppa, 2007) lyfter författarna fram det vägledande samtalet där mentorn genom frågor får adepten att pröva och ompröva sina metoder och tankebanor så att förändringar (eller förslag till förändringar) kommer från adepten själv. Kontakten mellan läraren och gruppen och mellan läraren och individer i gruppen kan vara vänlig, kamratlig, varm och mångårig, men det blir med nödvändighet relationer mellan många och endast i undantagsfall finns utrymme för enskilda personliga samtal." (s.30, Professionell vägledning - med samtal som redskap; Kerstin Hägg och Svea Maria Kuoppa, 1997) Cancerland - tur & retur : livet som läkare och patient bok - Karin Wahlberg .pdf Carl von Linné bok .pdf Gerda Antti Cocktails för tre .pdf Hämta Madeleine Wickham Professionell vägledning - - med samtal som redskap: Amazon.es: Kerstin Hägg, Svea-Maria Kuoppa: Libros en idiomas extranjeros Jag ska här försöka sammanfatta mina upplevelser efter att ha läst boken: "Professionell vägledning- med samtal som redskap" av Kerstin Hägg och Maria Kuoppa.

Rautalinko, E ... Lärares professionella ... "Professionella samtal" Att vägleda med samtal som redskap Åsa Westöö-Sennebäck & Eva Åkesson Sammanfattning Syftet med detta examensarbete är att undersöka hur några pedagoger i olika skolor uppfattar sin professionalitet när det gäller att samtala med föräldrar och elever vid eventuella samtal som upplevs som svåra. Professionell vägledning [Elektronisk resurs] med samtal som redskap / Kerstin Hägg, Svea Maria Kuoppa.

RELATERADE BÖKOR