Må dåligt : om psykopatologi i vardagslivet

Må dåligt : om psykopatologi i vardagslivet - Jonas Ramnerö, Thomas Gustavsson, Tobias Lundgren | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jonas Ramnerö, Thomas Gustavsson, Tobias Lundgren
DIMENSIONERA
12,27 MB
FILNAMN
Må dåligt : om psykopatologi i vardagslivet.pdf
ISBN
1547128141218

BESKRIVNING

När vi ställs inför ångest, depression, självskadebeteende och psykos uppfattar vi det ofta som svårbegripligt och främmande. Med Må dåligt vill författarna öka förståelsen för psykisk ohälsa. De visar både hur olika tillstånd yttrar sig i vardagslivet och hur allmänmänskliga psykologiska processer bidrar till dem.Bokens utgångspunkt är att psykisk ohälsa utvecklas i samspel mellan den omgivande miljön och vad vi lär oss av våra erfarenheter under livet. Ett huvudbudskap är att psykisk hälsa inte är detsamma som ett liv fritt från det som kan vara plågsamt, utan det avgörande är ett liv som är värt att leva. Må dåligt riktar sig till studerande och yrkesverksamma inom människovårdande områden, samt till alla som vill lära sig mer om psykisk ohälsa. ...en mycket välskriven och informativ bok. Den är lättfattlig och håller samtidigt en hög professionell nivå. De tre författarna, samtliga verksamma psykologer, har samlat kunskap om olika uttryck för psykisk ohälsa och söker förklara de psykologiska processer som ligger bakom dessa. Hanna Troëng, BTJ-häftet

De visar både hur olika tillstånd yttrar sig i vardagslivet och hur allmänmänskliga psykologiska process... Må dåligt : om psykopatologi i vardagslivet. Författare: Ramnerö, Jonas .

Populära böcker av Jonas Ramnerö är Beteendets ABC : en introduktion till behavioristisk psykoterapi, och Må dåligt : om psykopatologi i vardagslivet. Må dåligt om psykopatologi i vardagslivet . av Jonas Ramner ö (Bok) ... Den psykiska ohälsan är ett växande samhällsproblem som berör väldigt många av oss.

RELATERADE BÖKOR