Handledning i lärarutbildning : att utforska undervisningssituationer

Handledning i lärarutbildning : att utforska undervisningssituationer - Peter Emsheimer, Inger Göhl | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Peter Emsheimer, Inger Göhl
DIMENSIONERA
3,51 MB
FILNAMN
Handledning i lärarutbildning : att utforska undervisningssituationer.pdf
ISBN
9281416361829

BESKRIVNING

Handledning i lärarutbildning har fokus på hur handledaren kan bidra till att den handledde får syn på det sammanhang hon befinner sig i. Det är viktigt att den handledde förstår växelspelet mellan sig själv och dem hon arbetar med. Ofta är det just detta vi missar i betraktandet av ett skeende: ”Hur är jag själv indragen i detta?”Författarna väcker angelägna frågor kring handledning med utgångspunkt i den verksamhetsförlagda utbildningen. Boken behandlar handledningen ur den handleddes perspektiv såväl som ur handledarens. Vidare tas frågor om synen på lärande upp och hur man kan skapa förståelse för lärandeprocesser. Författarna redovisar också metoder för handledning och visar hur man kan analysera undervisningssituationer.Boken är avsedd för blivande och verksamma lärare samt för utbildning av handledare. I denna tredje upplaga har boken uppdaterats och ett kapitel om den nya verksamhetsförlagda utbildningen har lagts till.

Ofta är det just detta vi missar i betraktandet av ett skeende: ... Söker du efter "Handledning i lärarutbildning : Att utforska undervisningssituationer" av Studentlitteratur AB? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan. Förlagsinformation: Metoderna för att utveckla den handleddes kompetens inom ett visst yrkesområde skiftar.

Olika etiska aspekter och förhållningssätt diskuteras och analyseras för att förstå de utmaningar som handledning ... Handledning i lärarutbildning: Att utforska undervisningssituationer.

RELATERADE BÖKOR