Flygfärdig : sorgen när barnen lämnar boet

Flygfärdig : sorgen när barnen lämnar boet - Linda Skugge | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Skugge
DIMENSIONERA
4,44 MB
FILNAMN
Flygfärdig : sorgen när barnen lämnar boet.pdf
ISBN
3482538661594

BESKRIVNING

Vad händer med ens liv när barnen flyttar hemifrån?Vad återstår?Och vad är det man ångrar?I Flygfärdig har Linda Skugge lyckats fånga det breda spektrum av känslor som uppstår när barnen blivit så gamla att de är på väg ut i livet. Hon redogör om allt från önskan om att de ska få ett liv där de kan skriva härligt obekymrade instagraminlägg till den egna stora sorgen över den kommande ensamheten, liksom synnerligen enkla recept som lämpar sig för studentekonomin. Här finns även tankar kring det egna livet, förhållandet till de egna föräldrarna och den djupa orättvisan att föräldrar är som tröttast när barnen vill umgås med dem, men att föräldrarna senare får sitta ensamma och måla stenar vid köksbordet för att de inte längre är särskilt intressanta för barnen. Ett nytt liv kallar på dem.Flygfärdig är en djupt vemodig och rolig tankebok om detta med att snart ha vuxna barn. Om när den riktiga "århundradets kärlekshistorian" tar slut. På riktigt. För när man har stora barn, vad är man då?Det är bok som riktar sig till alla som vill ha barn, som har barn och även de snart flygfärdiga barnen. Med Flygfärdig har Linda Skugge skrivit något som varje förälder verkligen behöver läsa; en berättelse som är på samma gång personlig som allmängiltig. Hon lyckas dessutom på ett övertygande sätt få läsaren att förstå den stora glädjen i att skura ett handfat. 

Här ryms hela känslospannet från optimistiska framtidsplaner till den stora tomheten och meningslösheten som in nner sig när hemmet blir tyst. Barn är en källa för tillfredsställelse och även oro. När barnen flyttar hemifrån kan föräldrar drabbas av vad som kallas för "tomt bo-syndrom".Detta refererar till en kombination av ensamhet, sorg och melankoli som blandas med känslor av övergivning och förlust av identitet. Kommer ditt barn att lämna boet ...

Köp Flygfärdig : om när barnen lämnar boet av Linda Skugge på Bokus.com. Boken har 2 st läsarrecensioner. Köp 'Flygfärdig : om när barnen lämnar boet' nu.

RELATERADE BÖKOR