Inte mindre än frisk : min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg

Inte mindre än frisk : min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg - Lisette M. Therner, Ann Solveig Elmberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisette M. Therner, Ann Solveig Elmberg
DIMENSIONERA
9,82 MB
FILNAMN
Inte mindre än frisk : min väg att bli fri från reumatiska symptom på naturlig väg.pdf
ISBN
6343764399300

BESKRIVNING

I sin kamp mot den negativa spiralen av en kronisk och degenererande sjukdom fann Lisette en väg till hälsa och en ny mening med sitt liv. Genom hopplösa läkaruttalanden, läkemedel och kampen mot ett envist eget inre motstånd följde hon sin subtila inre röst om att hon skulle finna ett sätt att återskapa full hälsa, mot alla odds.Lisette är ett lysande exempel på hur man kan komma lång väg att hela sig själv genom att skapa förutsättningar för en sund kropp och inre hälsa. Med en detektivs noggrannhet och uthållighet sökte hon efter svar på reumatismens nyckfulla samband och sjukdom som fenomen. Med insikten om de inre mekanismerna för vår fysiska existens startade en djupare läkningsprocess och ett nytt sätt att se på hälsa och vägen till den utkristalliserades. När kroppens egna läkekrafter fick vingar med assistans av naturens visdom, återkom hälsan och med den, en större förståelse för hur hälsa kan skapas från grunden.Hur Lisette återskapade sin hälsa delar hon frikostigt med sig av, i sin berättelse genom svår ledgångsreumatism.

Therner , Ann Solveig Elmberg häftad, 2020, Svenska, ISBN 9789178195299. I sin kamp mot den negativa spiralen av en kronisk och ... Pris: 69 kr.

Du beställer boken här. Sköldkörteln är ett litet organ som bara väger ungefär 20 gram men vars funktion är livsviktig. "Det har jag fått erfara under de senaste 17 åren av mitt vuxna liv och jag är smärtsamt medveten om att jag inte är ensam." skriver Nadja Öström i inledningen av sin bok "Sköldkörtelsjuk & Frisk - ett in Bulimi är en ätstörning som innebär att du hetsäter och sedan försöker göra dig av med maten, till exempel genom att kräkas eller använda laxermedel.

RELATERADE BÖKOR