Bota din själsliga anorexi : hitta din självkänsla

Bota din själsliga anorexi : hitta din självkänsla - Kjell Haglund | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kjell Haglund
DIMENSIONERA
10,14 MB
FILNAMN
Bota din själsliga anorexi : hitta din självkänsla.pdf
ISBN
1446213887971

BESKRIVNING

Den viktigaste och mest kärleksfulla relationen du någonsin kommer att ha är relationen med dig själv. Alla andra relationer kommer och går. Den enda person du är tillsammans med för evigt är dig själv. Din relation till dig själv är evig. Hur är då den här relationen? Vaknar du varje morgon och är glad för att möta dig själv? Är du en person som du tycker om att umgås med? Tycker du om dina egna tankar och känslor? Skrattar du med dig själv? Älskar du din kropp? Är du nöjd med att vara den du är? Är du nöjd med det liv du lever? För att vara den du vill vara i morgon, handlar det om att älska den du är idag.

Hur är då den här relationen? Vaknar du varje morgon och är glad för att möta di Titel: VILL DU HITTA DIN JAGSTYRKA & SJÄLVKÄNSLA - BLI DIN EGEN COACH. Antal sidor: 308 st.

Den enda person du är tillsammans med för evigt är dig själv. Din relation till dig själv är evig.

RELATERADE BÖKOR