Effektiv bedömning

Effektiv bedömning - Daisy Christodoulou | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daisy Christodoulou
DIMENSIONERA
6,25 MB
FILNAMN
Effektiv bedömning.pdf
ISBN
3166663819686

BESKRIVNING

Många menar att skolan på flera sätt svikit eleverna i sitt sätt att organisera undervisning inte minst de eleversom kanske har det lite svårare. Effektiv bedömning ger nya, viktiga insikter om hur undervisning och bedömning kan förstås och organiseras. Istället för att utgå från helheten föreslås det att undervisning ska organiseras i mindre kunskapsdelar och tränas som isolerade moment för att tillsammans och slutligen bilda en helhet. Kunskap blir då alltid knuten till ett innehåll, vilket är en förutsättning för att utveckla olika förmågor. Metoden innehåller både formativa och summativa bedömningsperspektiv och ett resonemang om vikten att hålla isär dem.Daisy Christodoulou tar avstamp i flera konkretaklassrums- och bedömningssituationer och boken blir etthandfast stöd för blivande såväl som erfarna lärare att lutasig mot. Framför allt är boken mycket professionsnära ochskriven med stor respekt för lärares expertis.

Med stöd av rättsfall beskrivs omständigheter som kan påverka bedömningen och hur tillsynmyndigheten kan förhålla sig till dem. Bästa avståndsmätaren 2020 - Rätt bedömning för effektiv och trygg jakt. 2020-03-23 By hakan Lämna en kommentar.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar. En bra avståndsmätare är ett oerhört bra och viktigt hjälpmedel i jakt. Detta resulterar i en snabbare och mer effektiv bedömning för lärande.

RELATERADE BÖKOR