Mänskliga möten 2.0, utforska känslor och behov

Mänskliga möten 2.0, utforska känslor och behov - Liv Larsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Liv Larsson
DIMENSIONERA
12,46 MB
FILNAMN
Mänskliga möten 2.0, utforska känslor och behov.pdf
ISBN
5980632242268

BESKRIVNING

Övningar och instruktioner till känslor och behovskort som ingår med boken.Korten kan användas för att underlätta samtal, vara ett stöd vid medling samt vid lekar och kommunikations övningar. De kan användas vid beslutsprocesser och för att lära dig mer om att kommunicera med utgångspunkt i känslor och behov. Ett roligt, enkelt och kreativt sätt att utforska mysteriet med kommunikation. Lådan innehåller 55 känslokort och 55 behovskort.Alla ord har en engelsk och en svensk översättning.

Nonviolent Communication i praktiken 2.0 av Liv Larsson. Det ...

Träna, ät rätt, och ge din kropp precis ... 2 Arbetets art: Lärarprogrammet, inriktning Förskola och förskoleklass, 210 högskolepoäng. Examensarbete "Att utforska pedagogisk verksamhet II", 15 högskolepoäng i utbildningsvetenskap.

RELATERADE BÖKOR