Läxhjälp : familjens guide till effektiv och rolig läxläsning

Läxhjälp : familjens guide till effektiv och rolig läxläsning - Pernilla Alm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pernilla Alm
DIMENSIONERA
9,16 MB
FILNAMN
Läxhjälp : familjens guide till effektiv och rolig läxläsning.pdf
ISBN
7150068147189

BESKRIVNING

Alla som har barn kommer förr eller senare behöva hjälpa till med läxor - och dessutom förväntas föräldrarna vara engagerade och kunniga nog att hjälpa sina barn. Läxhjälp är skriven för alla som någon gång tjatat, gnatat och mutat för att läxorna ska bli gjorda i tid, och som få till en smidigare läxläsning med sina barn. Boken riktar sig till föräldrar med barn i grundskolan. Den innehåller intervjuer med barnpsykologer, experter inom bland annat studieteknik, forskare och lärare, och även en mängd fakta, konkreta studietips och personliga berättelser från föräldrar och elever.Exempel på innehåll:Hur gör experterna?Hur lär sig barn bäst?Studieteknik, konkreta tipsLäxbråkMutor Hjälper det?Vad säger lagen?Boken är pedagogiskt formgiven för att föräldern snabbt ska få en överblick och lätt hitta lösningar och svar.PERNILLA ALM, född 1975, är legitimerad lärare och undervisar i engelska och spanska på högstadiet. Hösten 2013 tog hon i ett blogginlägg ställning mot läxor. Inlägget fick en enorm spridning och snart medverkade hon i SVT Debatt, Aktuellt, Lilla Aktuellt, tidningen Metro och annan press. Pernilla bestämde sig för att gräva mer i läxfrågan, vilket resulterade i en debattbok och att hon är en av de mest insatta i läxproblematiken i Sverige idag. Pernilla har tidigare även skrivit två romaner. Läxhjälp är hennes fjärde bok.

Skickas senast imorgon. Köp boken Läxhjälp : familjens guide till effektiv och rolig läxläsning av Pernilla Alm (ISBN 9789150924510) hos Adlibris.

Skickas senast imorgon. Köp boken Läxhjälp : familjens guide till effektiv och rolig läxläsning av Pernilla Alm (ISBN 9789150924510) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR