Ta fram kraften inom dig

Ta fram kraften inom dig - Susanne Pettersson | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanne Pettersson
DIMENSIONERA
9,98 MB
FILNAMN
Ta fram kraften inom dig.pdf
ISBN
8605546294776

BESKRIVNING

Vad är det som gör att vissa människor både mår och presterar bra? Vad är det som gör att de lyckas nå dit de vill när många andra inte gör det?Den viktigaste faktorn är att de helt enkelt har bestämt sig. De har bestämt sig för att förändra något, de kämpar mot sitt mål och lyckas sedan uppnå det som de så hett eftertraktar. När man frågar dem hur de bär sig åt svarar de ofta på ett likartat sätt: Jag bestämmer mig helt enkelt, och sen gör jag det bara!Vad dessa människor i själva verket lyckas med är att finna och ta fram kraften inom sig själva. De får kontakt med sin inre styrka och använder sedan den på ett positivt sätt. Men detta är inte något som bara är förunnat vissa människor vi kan alla lära oss konsten att hitta kraften inom oss!Ta fram kraften inom dig är ett kraftfullt verktyg för alla som vill utvecklas och finna sin inre styrka. Boken innehåller många handfasta övningar, fallbeskrivningar och inspirerande tips.Susanne Pettersson är specialtränad på att känna igen vilka nycklar som leder till framgång och jobbar i dag inom svensk idrott, näringslivet och den offentliga sektorn. Susanne coachar, utbildar, utvecklar och bidrar till människors framgång, kraft och balans. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare på Riksidrottsförbundets Elitidrottscentrum på Bosön.Susanne är en starkt engagerad person som inte lämnar någon oberörd!

Barnen omkring oss har mycket att lära gällande den kraft vi bär inom oss. Vi borde ta efter och lära av dem i mycket istället för att försöka få dem att efterlikna oss. Ta fram kraften inom dig av Susanne Pettersson, 1968- ( Bok ) 2010, Svenska, För vuxna Ämne: Personlig träning, Personlig utveckling, Psykologi, Tillämpad psykologi, Vår erfarna hantverkspedagog kan handleda dig med färg och form, textil, vävning, luffarslöjd och mycket annat.

Lärarförbundet bjuder in till en föreläsning med Susanne Pettersson. "Ta fram kraften inom dig" Ta fram kraften inom dig är ett kraftfullt verktyg för alla som vill utvecklas och finna sin inre styrka.

RELATERADE BÖKOR