Praktikhandledning : att låta lära och att lära ut

Praktikhandledning : att låta lära och att lära ut - Anita Franke | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anita Franke
DIMENSIONERA
4,46 MB
FILNAMN
Praktikhandledning : att låta lära och att lära ut.pdf
ISBN
7935686470725

BESKRIVNING

Handledning i verksamhetsförlagd utbildning innebär ibland att lärares yrkestradition och yrkeskunskap traderas via ett mästare-lärareförhållande. Men vilken syn på lärande innebär en sådan tradition? Ska inte handledning på praktiken vara mer än ett överförande av en befintlig roll?I denna bok presenteras på ett lättillgängligt sätt olika handledarroller och de pedagogiska förhållningssätt som speglas i dessa. Frågan är hur den verksamhetsförlagda handledningen kan ge lärarstudenten goda förutsättningar för att utveckla ett livslångt lärande inom yrket.Boken vänder sig till praktikhandledare, det vill säga lokala lärarutbildare, samt till lärarstudenter och verksamma inom andra yrkesutbildningar med praktikhandledning.Denna tredje upplaga är grundligt omarbetad och ett kapitel har tillkommit.En lättillgänglig text för yrkeshandledare inom olika professioner.Ulla Ohlsson, Örebro universitet, som utvärderat boken.

Köp. Spara som favorit ... Klicka på bilden för att höra vad siffrorna heter och för att lära dig hur de ser ut.

Därför bör modersmålsundervisning främjas i stället för avvecklas. Det skriver Alexandra Fransson, språkstudent vid Lunds universitet.Att de som kommer till Sverige som nyanlända ska lära sig svenska ses av de allra flesta som ett kriterium för integration.

RELATERADE BÖKOR