Tio-sekundersregeln och ögonkontaktens kraft

Tio-sekundersregeln och ögonkontaktens kraft - Eva Barkeman | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Barkeman
DIMENSIONERA
7,94 MB
FILNAMN
Tio-sekundersregeln och ögonkontaktens kraft.pdf
ISBN
4124237586195

BESKRIVNING

Redan efter cirka tre sekunders ögonkontakt med en främling händer något, efter tio sekunder börjar vi le lite eller larva oss. 30 sekunders ögonkontakt leder antingen till våld eller sex. Hur kan våra ögon ha en sådan makt över oss?TIO-SEKUNDERSREGELN OCH ÖGONKONTAKTENS KRAFT är en artikel som ursprungligen publicerades november 2016 i Modern Psykologi.Eva Barkeman är vetenskapsjournalist med en bakgrund som molekylärbiolog. Hon har arbetat på bland annat Aftonbladet och Vetenskapsrådet, och skriver för tidningar som Forskning & Framsteg, Språktidningen och Modern Psykologi. Hon drivs av nyfikenhet; att försöka förstå hur saker och ting hänger samman, och fascineras av både det som sticker ut och det som blir en helhet.

Insikten kan vara nyttig i vardagen, till exempel när det gäller att prata allvar med någon. Genom att undvika att se personen i ögonen kan man slippa onödiga komplikationer.

I detta sista kapitel i fysikkursen ska vi prata väldigt mycket om den fantastiske vetenskapsmannen Sir Isaac Newton, eller snarare om hans fantastiska upptäckter inom fysiken som faktiskt lade grunden till det vi idag kallar för den klassiska fysiken. Tio-sekundersregeln och ögonkontaktens kraft. Eva Barkeman.

RELATERADE BÖKOR