Verktyg mot mobbning och kränkning : ansikte mot ansikte och i cyberrymden

Verktyg mot mobbning och kränkning : ansikte mot ansikte och i cyberrymden - Christer Olsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christer Olsson
DIMENSIONERA
10,54 MB
FILNAMN
Verktyg mot mobbning och kränkning : ansikte mot ansikte och i cyberrymden.pdf
ISBN
4729984879540

BESKRIVNING

VERKTYG MOT MOBBNING OCH KRÄNKNING ger skol- och förskolepersonal samt föräldrar entydlig bild av hur mobbning uppstår och dess fruktansvärda konsekvenser. Boken talar även hoppfullt om hur mobbningen kan upptäckas, förebyggas och stoppas. Christer Olsson delar på ett konkret sätt med sig av ett helt arbetslivs erfarenheter från skolans värld."Christer Olsson är psykolog och har stor erfarenhet av åtgärder mot mobbning, främst inom skolans värld. Författaren har genomgående fokus på konkreta verktyg och åtgärder mot mobbning, beskriver ett flertal konkreta exempel på mobbning och förmedlar med stort engagemang många råd både till dem som drabbas, lärare och föräldrar. Målgruppen är främst föräldrar och lärare men även elever kan ha nytta av bokens budskap" ur BTJ. - recension Björn Nilsson"Christer Olsson fortsätter ge råd mot mobbning i sin nya bok. En bok som tar ett helhetsgrepp på fenomenet mobbning och som bland annat innehåller gripande citat ur brev han fått under åren. Han skriver också om den nya nätmobbningens konsekvenser - som pågår även utanför skoltid."ur Lärarnas Tidning av Elisabet Rudhe.

Författaren har genomgående fokus på konkreta verktyg och åtgärder mot mobbning, beskriver ett flertal konkreta exempel på mobbning och förmedlar med stort engagemang många råd både till dem som drabbas och till lärare och föräldrar." ur BTJ-recension av Björn Nilsson. mot kränkning och mobbning Författare: Lisa Jansson, Luka Lukcec Termin och år: ... kom dom och sa förlåt och slog brickan upp i ansiktet på mig så att jag fick ...

ISBN 91-86424-57-2 Olsson, Christer (2011). En väg tillbaka: nytt livsmod efter åtta år i depression och ångest.

RELATERADE BÖKOR