Den inre flykten : en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv

Den inre flykten : en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv - Teppo Oksa | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Teppo Oksa
DIMENSIONERA
4,62 MB
FILNAMN
Den inre flykten : en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv.pdf
ISBN
3520479262898

BESKRIVNING

En bok om att nå den du är, som du kom för att vara.I årtusenden har människan försökt finna den sanna lyckan av att vara hel, fri och obekymrad, och enligt samhället existerar denna lycka i det yttre. Denna sanning får dig att försöka finna den genom någon annan eller någonting annat än den du är, och du anpassar dig för att få uppleva denna känsla av andra. Dessa anpassningar är endast roller du agerar, men som du även har identifierat dig med som den du är. Denna illusion av att tro dig vara dessa roller skapar ett behovsbaserat liv där du ständigt behöver någonting i det yttre för att känna dig hel. Du försöker finna den sanna lyckan i saker, genom bekräftelse och kärlek av andra. Behovet skapar även ett begär av att ha det kvar, för annars känner du dig inte hel längre. Men ingenting i det yttre kan någonsin uppfylla den sanna lyckan av att vara hel, fri och obekymrad, eftersom den sanna lyckan finner du inom dig. Det är avsaknaden av den du verkligen är som skapar detta behov av någonting som du tror dig finna i det yttre, och begäret av att ha det kvar.Boken tar med dig på en resa till dig själv, till den du verkligen är bortom alla dessa roller och anpassningar. För att där finna den sanna lyckan av att vara hel, fri och obekymrad genom dig själv.Välkommen på en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv.Teppo Oksa

Denna sanning får dig att försöka finna den genom någon annan eller någonting annat än den du är, och du anpassar dig för att få uppleva denna känsla av andra. Dessa ... Den inre flykten : en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv av Teppo Oksa Inbunden , Svenska, 2016-02-29 Den inre flykten : en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv: Amazon.es: Teppo Oksa: Libros en idiomas extranjeros Den inre flykten: en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv (Häftad, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker SPARA på ditt inköp nu! Scopri Den inre flykten : en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv di Teppo Oksa: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Den inre flykten : en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv | Teppo Oksa | ISBN: 9789163758324 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Buy Den inre flykten : en resa till dig själv, genom dig själv, med dig själv by Teppo Oksa (ISBN: 9789163758324) from Amazon's Book Store.

Till vardags är det mest "resan utåt" vi ägnar oss åt. "Karriärresan" inom organisationen, resan genom livets yttre händelser, och de otaliga längre resor som vi företar " i ... En gift amerikansk kvinna (Julia Roberts) inser hur olycklig hon är i sitt äktenskap och lämnar det stressiga stadslivet för en jorden-runt-resa "för att finna sig själv".

RELATERADE BÖKOR