Tanketräning. Elevhäfte

Tanketräning. Elevhäfte - Pia Wallenkrans, Aruna Roy | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Pia Wallenkrans, Aruna Roy
DIMENSIONERA
5,98 MB
FILNAMN
Tanketräning. Elevhäfte.pdf
ISBN
8754504099027

BESKRIVNING

Tanketräning Elevhäfte är upplagt i olika kapitel med stegrad inlärningsgrad avsett för barn från 5 år och uppåt. Varje kapitel bygger på det föregående. Eleven får fylla i sitt svar, rita eller måla, i den tomma rutan på varje sida.I takt med att övningarna i häftet klaras av, lär sig barnen att organiserahela den process som har med tänkande att göra. De lär sig också att tillämpa det de tänkt, att inte fastna i vissa tankebanor, och de utvecklar hela tiden den viktiga tankeprocessen.Rättningsmall till övningarna finns i Lärarhandledningen Tanketräning. Den baserar sig på utvärderingar av hur barn förväntas svara i olika åldrar. Det finns dock vida gränser.

På sidan 8 i 15 frågor om orange har ett stavfel smugit sig in i en nyckel. Nyckeln "Småverka" ska såklart stavas "Småvärka".

Varje kapitel bygger på det föregående. Eleven får fylla i sitt svar, rita eller måla, i den tomma rutan på varje sida.I takt med att övningarna i häftet klaras av, lär sig barnen att organiserahela den process som har med tänkande att göra. Tanketräning.

RELATERADE BÖKOR