Webben i undervisningen : digitala verktyg och sociala medier för lärande

Webben i undervisningen : digitala verktyg och sociala medier för lärande - Patricia Diaz | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Patricia Diaz
DIMENSIONERA
4,77 MB
FILNAMN
Webben i undervisningen : digitala verktyg och sociala medier för lärande.pdf
ISBN
4254025463515

BESKRIVNING

Här är den handfasta introduktionen till en undervisning i takt med digitalisering, pedagogisk forskning och de nya kurs- och ämnesplanerna. Webben i undervisningen motiverar och bidrar till ett modernt lärande.I bokens första del redogör författaren för vilken roll IT har spelat och spelar i skolans värld. Där finns fakta och diskussion kring barns och ungas vanor kopplat till det digitala samhälle vi lever i.Bokens andra del innehåller en inspirerande genomgång av digitala verktyg och sociala medier och hur de kan användas i olika undervisningssammanhang med elever på högstadium och gymnasium. Du får konkreta och praktiska förslag som har elevernas utveckling och lärande som mål.Till boken hör också en webb med filmer där författaren visar hur du kommer igång med flera av de digitala  verktyg som beskrivs i boken. Instruktioner för hur man kommer åt materialet på webben finns på omslagets insida.Webben i undervisningen vänder sig till blivande och verksamma lärare, it-pedagoger och skolledare.

I boken finns genomgångar av digitala verktyg och social medier och hur de kan användas i… Hon är författare till Webben i undervisningen - digitala verktyg och sociala medier för lärande (2012) och Arbeta formativt med digitala verktyg (2014) båda utgivna på Studentlitteratur. Priset delas ut till en lärare som förnyat undervisningen med stöd av IT, arbetar inkluderande och bidragit till kollegernas kompetensutveckling genom att dela med sig av sina idéer och erfarenheter. Vi lär genom språket - ett välutvecklat språk är en grundläggande faktor för att tillgodogöra sig ämnesinnehållet.

Vi arbetar för att alla barn och elever ska få en utbildning som är likvärdig och av god kvalitet i en trygg miljö. Webben i undervisningen. Posted on July 1, 2014 Updated on July 1, 2014.

RELATERADE BÖKOR