Rollspel i skolan : upplevelsebaserat lärande

Rollspel i skolan : upplevelsebaserat lärande - Fredrik Axelzon, Max Valentin, Thomas Davidsson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Fredrik Axelzon, Max Valentin, Thomas Davidsson
DIMENSIONERA
5,52 MB
FILNAMN
Rollspel i skolan : upplevelsebaserat lärande.pdf
ISBN
1016449254712

BESKRIVNING

Den här boken förmedlar på ett verklighetsnära och tydligt sätt hur man arbetar med rollspel i undervisningen. Rollspelet kombinerar aktivt lärande med simultan aktivering av hjärnans olika minnessystem. Eftersom fokus ligger på upplevelsen, stimulerar man dessutom hjärnans känslocentra, som är en nyckelfunktion för att skapa kraftfull inlärning. Rollspel är meningsskapande, gemenskapskapande och lustfyllt. Vi lär oss mer när vi har roligt tillsammans samtidigt. Bokens författare har under många år konstruerat och handlett rollspel, både i klassrum och i andra miljöer. Boken riktar sig till lärare i grundskolan och på gymnasiet. Bokens syfte är att ge några tydiga råd på vägen till att bli en god ledare av pedagogiska spel och visa på spännande grepp för att skapa engagemang i klassrummet. Omslag av Jenny Hill.

Mer information hittar du här. Pris: 159 kr. häftad, 2007.

Köp boken Rollspel i skolan : upplevelsebaserat lärande av Fredrik Axelzon, Max Valentin, Thomas Davidsson (ISBN 9789170185816) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR