Kortlek - Våga prata

Kortlek - Våga prata - Cecilia Werner | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cecilia Werner
DIMENSIONERA
11,98 MB
FILNAMN
Kortlek - Våga prata.pdf
ISBN
7866454802407

BESKRIVNING

Våga prata innehåller 55 kort med som på ett enkelt och prestigelöst sätt hjälper barn att öva sig på att prata högt inför andra.Hierarkin i ett klassrum kan vara stark och många elever kan uppleva det som plågsamt att behöva prata om vad de själva anser om saker och ting. Risken för att tycka ”fel” är för stor. Därför är grunden i Våga prata att lära sig att hitta för- och motargument till påståenden som ligger långt från det personliga tyckandet: från att förklara varför det är bra att ha dörrar till varför julafton är årets värsta dag!Övningarna går från att formulera en enkel mening till att utveckla ett längre resonemang. Eleverna behöver inte stå upp framför klassen och ”redovisa”, utan kan lika gärna sitta på sina platser. De kan arbeta enskilt eller i grupp – allt för att avdramatisera övningen och minska prestationskraven.Korten är indelade i fyra svårighetsgrader, sammanlagt 140 olika diskussionsämnen. Den sista nivån innehåller ett antal frågeställningar som kan utvecklas till samtal om till exempel demokrati, rättvisa och liv och död. Materialet kan användas en kort stund som ett avbrott under en lektion eller en hel timme. I asken finns även en kort handledning som ger tips och råd till pedagogen.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Kortlek - Våga prata (Övrigt format, 2011) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! När Carol Tishelmans make använde kortleken blev hon förvånad över svaren.

Våga berätta är framtaget på uppdrag av Sveriges alla regioner, i syfte att minska och förebygga psykisk ohälsa hos barn. Temat är direkt riktat till barn i ålder 8-12 år med fakta, råd och stöd kring psykisk ohälsa. Köp billiga kortlek online här.

RELATERADE BÖKOR