Våga - allt sitter i huvudet : en smart orienteringskurs i livsförändring

Våga - allt sitter i huvudet : en smart orienteringskurs i livsförändring - Hillevi Wahl | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hillevi Wahl
DIMENSIONERA
12,47 MB
FILNAMN
Våga - allt sitter i huvudet : en smart orienteringskurs i livsförändring.pdf
ISBN
1001409070290

BESKRIVNING

Välkommen på en orienteringskurs i förändring! Hillevi Wahl är författare, krönikör, trebarnsmamma, alkisbarn, före detta matmissbrukare, numera militärträningstokig och orienteringstävlande och mästare i förändring.Hon bjuder på fartfyllda berättelser och ger handfasta råd om konsten att orientera smart genom livets berg- och dalbanor. Med rätt karta och kompass kan du överleva stora svårigheter, bryta ett destruktivt mönster, få din familj att byta socker mot äventyr och hitta glädjen i både träningen och på jobbet.Det gäller att tänka lite som en orienterare. Vet var du kommer ifrån, använd karta och kompass, gör rätt vägval och fokusera din kraft då kan du ta alla kontroller och nå dina drömmars mål. För en sak har jag lärt mig: Förändring är möjlig!

Extremt kul ... Våga - allt sitter i huvudet : en smart orienteringskurs i livsförändring; Informationsfärdighet i praktiken : skolbibliotekarie och lärare i samverkan; Familjeliv och lärande; Maffian : den kompletta guiden till organiserad brottslighet; Dödsskotten i rättssalen; Govindas bästa : vegetarisk kokbok; En handbok glass; Guldägget 2009 En källa porlar vid en gammal ek. Sannsagor på vers och prosa från mitt livs berg- och dalbana, tillägnat de "osynligt handikappade.

| Adlibris Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom anette rosvall Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR