Rättsliga regler i högskolan : liten handbok för ledamöter i högskoleorgan

Rättsliga regler i högskolan : liten handbok för ledamöter i högskoleorgan - Per Abrahamsson, Magnus Hallberg | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Abrahamsson, Magnus Hallberg
DIMENSIONERA
10,23 MB
FILNAMN
Rättsliga regler i högskolan : liten handbok för ledamöter i högskoleorgan.pdf
ISBN
4365079314449

BESKRIVNING

"Rättsliga regler i högskolan" är en liten handbok för ledamöter i högskoleorgan. Tyngdpunkten ligger på beslutsprocessen: vilka regler som gäller för ett sammanträde, hur en omröstning går till samt vad kallelser och protokoll bör innehålla. Boken redogör också för hur ledamöter utses och för deras ansvar, skyldigheter och rättigheter. Vidare finns fakta om lagar och förordningar för högskolan, om offentlighet och sekretess, om upphovsrätt samt om de regler som gäller för överklagande. Ett utförligt sakregister med ordförklaringar gör det lätt att hitta de uppgifter man söker. I denna elfte upplaga av "Rättsliga regler i högskolan" har ett antal ändringar och tillägg gjorts i förhållande till föregående upplaga såväl avseende ny lagstiftning som ny praxis.

Stockholm : Wolters Kluwer, 2016 74 s. ; 22 cm Tidigare utgåva av Per Abrahamsson, Ulla Björkman och Magnus Hallberg ISBN 9789139114611 DDK-klassifikation: 344.485074 Ämnesord: Högskolan -- juridik och ... Buy Rättsliga regler i högskolan : Liten handbok för ledamöter i högskoleorgan by Norstedts Juridik (ISBN: 9789139107231) from Amazon's Book Store.

Tyngdpunkten ligger på beslutsprocessen: vilka regler som gäller för ett sammanträde, hur en omröstning går till samt vad kallelser och protokoll bör innehålla. Boken redogör också för hur ledamöter utses och för deras ansvar, skyldigheter och rättigheter.

RELATERADE BÖKOR