Hämndens många ansikten : i samhället, kärlekslivet och på nätet

Hämndens många ansikten : i samhället, kärlekslivet och på nätet - Thomas Silfving | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Thomas Silfving
DIMENSIONERA
9,10 MB
FILNAMN
Hämndens många ansikten : i samhället, kärlekslivet och på nätet.pdf
ISBN
4864584416821

BESKRIVNING

Hämndens många ansikten belyser flera olika aspekter av det som är ett av människans äldsta motiv – hämnd. Genom årtusenden har vi människor använt hämnd för att ge igen och få upprättelse för verkliga eller inbillade oförrätter och kränkningar. Hämnden är ständigt aktuell och den tycks fascinera oss.Vi möter den i litteraturen, i massmedia och ibland i vår egen vardag. Nu är den också ett hett debattämne med tanke på näthatets utbredning och konsekvenser. Ett kapitel i boken belyser just denna problematik. Hämnden har olika skepnader – för vissa kan den vara ljuv, men de flesta upplever den snarare som förödande. Thomas Silfving beskriver hämndens psykologi och ger flera talande exempel på hur hämnden på ett alltmer konkret och oförtäckt sätt uppträder i såväl nära relationer som i större politiska, religiösa och kulturella sammanhang.I denna tankeväckande och utmanande text bjuds vi in att själva ta ansvar för våra handlingar. På så vis får hämnden ett ansikte som vi kan känna igen både hos oss själva och hos andra i vår omgivning. Thomas Silfving är leg psykolog, psykoterapeut, föreläsare samt författare och redaktör till åtta böcker och ett antal debattartiklar om olika samhällsaktuella ämnen.

går fram och ställer sig tätt intill kameran så att hans ansikte fyller fonden. Han börjar ... Kontakten fortsatte och hon var såå kär i mig enligt henne… så vi bokade ny träff… denna gången I slutet på augusti en fredag skulle vi ses, samma sak här har jag bokat både resa och planerat och sett fram emot detta.

Hämnden är ständigt aktuell och den tycks fascinera oss. Buy Hämndens många ansikten : i samhället, kärlekslivet och på nätet by Silfving, Thomas (ISBN: 9789174514315) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Hämndens många ansikten : i samhället, kärlekslivet och på nätet.

RELATERADE BÖKOR