Sexualiteten steg för steg

Sexualiteten steg för steg - Raisa Cacciatore, Erja Korteniemi-Poikela | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Raisa Cacciatore, Erja Korteniemi-Poikela
DIMENSIONERA
10,99 MB
FILNAMN
Sexualiteten steg för steg.pdf
ISBN
6572013895785

BESKRIVNING

Genom systematisk, övergripande och åldersanpassad sexualundervisning får barn eller unga information och kunskaper, som hjälper dem att utveckla de egna färdigheterna i fråga om känslor och växelverkan och ger förståelse av vikten att skydda sig själv.Den sexuella utvecklingen framskrider steg för steg, från nyfikenhet till att känslorna vaknar till liv och vidare till att fatta mod. I daghemmet koncentrerar man sig på kroppen och på känslor. I skolan får barnen mer kunskap om den egna kroppen och den sexuella utvecklingen. Under pubertetsåren är behovet av information störst och de unga behöver färdigheter för att klara sig och fatta självständiga beslut.Alla viktiga känslor och faser som upplevs långt innan sex med en partner blir aktuell får betydelse under den stegvisa utvecklingen av sexualiteten. Barn och unga behöver en vuxen som tror på och litar på dem och som vill ge dem nödvändig information. Det är de vuxnas uppgift att stödja och skydda den sexuella utvecklingen.Handboken är avsedd för lärare som har hand om sexualundervisning och för hälsovårdare, och den kan användas i olika typer av undervisningssituationer. Bokens bilder kan visas för eleverna med en dokumentkamera eller via webbsidan för materialet på adressen www.edu.fi/sexualiteten.

Men att som gaypar uppfostra ett barn i Polen ser de som otänkbart. Här får du steg för steg till tårtsuccén! Du behöver: • En färdig tårta (Antingen bakar du en själv, eller så köper du färdiga tårtbottnar och fyller med chokladmousse från påsmix samt vaniljkräm). • Smörkräm gjort på 115 g mjukt smör, 250 g florsocker och 2 tsk hett vatten. Seksuaalisuuden portaat / Sexualiteten steg för steg.

Låta ljuset komma in i mina mörka kamrar. Öppna upp mig själv.

RELATERADE BÖKOR