Livskunskap 4-6

Livskunskap 4-6 - Sture Alteryd, Åsa Maria Alteryd | Laserbodysculptingpittsburgh.com En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. Varelser av en enda dag. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en enda varelse. Grekerna och existensens mysterium på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sture Alteryd, Åsa Maria Alteryd
DIMENSIONERA
12,48 MB
FILNAMN
Livskunskap 4-6.pdf
ISBN
3250188998889

BESKRIVNING

Livskunskap 4–6 är ett konkret metodmaterial för mellanstadieklassen.Boken innehåller 97 övningar samt en mängd kopieringsunderlag. Här finns också en gedigen teoridel och handledning (gemensam med Livskunskap F–3).Övningarna i boken är indelade i olika teman: Bygga grupp – inomhusövningar, Bygga grupp – utomhusövningar, Känslor, Vänskap, Konflikthantering, Boost, Oskrivna regler samt Hälsa.Övningarna binds samman av återkommande berättelser om Jossan och Alex och deras klasskamrater. En kort berättelse om något de är med om bildar ofta introduktion till en övning eller fungerar som igångsättare för samtal.

Machofabriken vänder sig till ungdomar - oavsett kön - i åldrarna 13-25. Deltagarna får genom filmer, interaktiva övningar och samtal möjligheten att reflektera kring ämnen såsom vänskap och relationer, sexuella trakasserier, samtycke, våld och ungas utsatthet på nätet. Livskunskap 4-6 är ett konkret metodmaterial för den som vill arbeta med de viktiga livskunskapsfrågorna på mellanstadiet.

Linda Fahlstedt & Hillevi Hydmark Sammanfattning Vi har i denna undersökning valt att fokusera på ämnet livskunskap och materialet "Livsviktigt" med utgångspunkt i hur eleverna uppfattar ämnet, om de har uppfattat Om Skolbanken. Skolbanken innehåller 10 000-tals exempel på planeringar, matriser och samtalsmallar.

RELATERADE BÖKOR