Dina relationer : till Gud, andra människor och dig själv

Dina relationer : till Gud, andra människor och dig själv - Mats Nyholm | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Nyholm
DIMENSIONERA
4,38 MB
FILNAMN
Dina relationer : till Gud, andra människor och dig själv.pdf
ISBN
1959194442809

BESKRIVNING

Mats Nyholm är född 1977 och kommer från Västerås. Han blev kristen som sextonåring, prästvigdes 2001 och har verkat i Vasakyrkan i Kalmar, S:ta Clara kyrka i Stockholm och Bäckbykyrkan i Västerås. Mats har även lett lovsångsnätverket KLOT och rest i Sverige för Alpha.org. Han är gift med Camilla och tillsammans har de barnen Viola, Miriam och Noah. Sedan början av 2018 är Mats Nyholm direktor i S:ta Clara kyrka.Boken är en liten guldgruva! Lätt att ta till sig och passar lika bra som enskild läsning som i grupp och kommer att ge många fina samtal. / Inga Pagreus, diakonDetta är en bok du inte vill missa, vare sig du kämpar med relationen till Gud, andra eller dig själv. / Lars Petersson, förlagschef David Media AB

Psykologen Maria Farm guidar dig genom 5 klassiska varningssignaler som du ska se upp med i din relation - vare sig det handlar om en nyförälskelse eller en lång samborelation. Vi människor har begränsad tillgång och förståelse för Guds plan och kan inte förklara allt som sker. Som kristen väljer man att lita på Gud och därmed bidra till att det goda kan ske.

oss sedda av människor runt om i världen, och det är en ... Att leva i en relation är ofta oerhört komplext och ibland måste vi stanna upp och ställa oss frågan: "Är jag verkligen lycklig?". Psykologen Maria Farm guidar dig genom 5 klassiska varningssignaler som du ska se upp med i din relation - vare sig det handlar om en nyförälskelse eller en lång samborelation. Vi människor har begränsad tillgång och förståelse för Guds plan och kan inte förklara allt som sker.

RELATERADE BÖKOR