Åldras i främmande land

Åldras i främmande land - Anna Melle | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Melle
DIMENSIONERA
12,59 MB
FILNAMN
Åldras i främmande land.pdf
ISBN
7502909263194

BESKRIVNING

Sverige är idag ett mångkulturellt land, med många olika religioner och språk. Så kommer det också att förbli - därför behövs ökad kunskap om likheter och olikheter.Alltfler äldre vårdas inom den kommunala omsorgen. Mötet mellan olika kulturer leder ibland till problem. Med en bättre förståelse för varandras kulturer, vanor och traditioner skulle många vardagssvårigheter kunna undvikas.Att åldras i främmande land belyser på ett lättfattligt sätt några av de kulturkrockar som ofta uppstår inom vården. Boken ger läsaren en klarare inblick i skillnaden mellan hur svenskar ser på vård och omsorg, och det synsätt som råder i andra delar av världen.Författaren Anna Melle har själv utländsk bakgrund och ger i boken sina personliga reflektioner av mötet med det svenska samhället. Hon har arbetat som tolk i många år och har mer än 40-års erfarenheter av integration. Anna är utbildad pedagogoch är dessutom en flitigt anlitad föreläsare i ämnet.

Köp boken Åldras i främmande land av Anna Melle (ISBN 9789172511859) hos Adlibris. Fri frakt.

Mötet mellan olika kulturer leder ibland till problem. Med en bättre förståelse för varandras kulturer, vanor och traditioner skulle många vardagssvårigheter kunna undvikas.Att åldras i främmande land belyser på ett lättfattligt sätt några av de kulturkrockar som ofta ... Bästa landet att bli gammal i är nu Schweiz och näst bäst är Norge.

RELATERADE BÖKOR