Våga vara förälder

Våga vara förälder - Alf B. Svensson | Laserbodysculptingpittsburgh.com Vi är glada att presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriet om existens i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alf B. Svensson
DIMENSIONERA
5,92 MB
FILNAMN
Våga vara förälder.pdf
ISBN
9866085065386

BESKRIVNING

Att ägna sig åt något så kreativt som att ta hand och fostra barn är väl något av det finaste och mest utvecklande man kan göra. Men att vara förälder är samtidigt svårt det vet alla som har prövat. I den här boken ger psykologen Alf B Svensson, författare till populära Håll kärleken levande, konkreta och tänkvärda råd på vägen till både nyblivna och rutinerade föräldrar.Ur innehållet:Barn rikedom eller belastningHur får vi barn som vill skapa en bättre värld?Hur skall vi få tid?Älska mig för den jag ärPappa kom hemSå ger du dina barn ett bra självförtroendeSkall barn behöva hjälpa till?Så hjälper du dina barn att lyckas i skolanSätta gränser men hur?Illustrationerna av David Gunnarsson lockar till skratt och eftertanke och till vidare läsning.

Du är en förebild i allt du gör." 4. En bra förälder har roligt tillsammans med sitt barn.

Du måste inte ha läst psykologi för att vara en bra förälder. De flesta av oss blev ju ganska bra, trots att våra föräldrar inte var perfekta. Våga vara förälder .

RELATERADE BÖKOR