Stolt, stark & effektiv : inspireras av Hawaii och bli mer av den du egent

Stolt, stark & effektiv :  inspireras av Hawaii och bli mer av den du egent - Susanna Nordlund | Laserbodysculptingpittsburgh.com Läs boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på laserbodysculptingpittsburgh.com.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Susanna Nordlund
DIMENSIONERA
8,33 MB
FILNAMN
Stolt, stark & effektiv : inspireras av Hawaii och bli mer av den du egent.pdf
ISBN
6849812393523

BESKRIVNING

Detta är en bok som ska ge dig inspiration, motivation och stöd under din resa att bli mer av den du egentligen är, och skapa den tillvaro du önskar. Information, inspirerad av Hawaiis kultur, traditioner och tankesätt. Hawaii är en väldigt unik plats med kraftfulla tusenåriga kunskaper och traditioner. Boken heter "STOLT, STARK & EFFEKTIV"- Inspireras av Hawaii och bli mer av den du egentligen är. Min åsikt är att personlig utveckling egentligen inte handlar om att ändra på oss, utan istället hitta tillbaka till oss själva eller som det heter på engelska alignment of Spirit. Under tiden på Hawaii blev det väldigt påtagligt för mig hur viktigt det är att vara stolt på ett ödmjukt sätt och det var intressant att erfara hur naturligt detta faller sig för Hawaiianerna. Genom att vara stolt över den jag är och använda mig av mina naturliga talanger, erfarenheter med mera, så blir jag också betydligt starkare som människa.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Compra Stolt, stark & effektiv : inspireras av Hawaii och bli mer av den du egentligen är.

Med boken "Stolt, stark & effektiv" (Bokförlaget K&R), vill hon ge svenskarna smakprov på Hawaii och chansen att bli mer av den man egentligen är. Bli Plusmedlem och få tillgång till våra billiga böcker. Tvekar du? Prova oss nu - den första veckan är GRATIS - därefter förnyas ditt medlemskap automatiskt för 99 kr/mån.

RELATERADE BÖKOR